Burgerschap door Marieke Woltersom en Plezier! Theater

Samen met Plezier Theater heeft Marieke Woltersom van ‘Missie Marieke’ het burgerschapsprogramma ‘inclusief spelen’ ontwikkeld. Door dit programma kunnen we kinderen van jongs af aan laten ervaren dat iedereen iets speciaals heeft en dat we met al die speciale mensen samen de maatschappij steeds een stukje mooier kunnen kleuren. Het programma ‘inclusief spelen’ kan bijdragen aan die positieve gedachte en ervaring en daardoor meebouwen aan een stukje participatie door en met kinderen.

 

  1. Het programma bestaat uit drie onderdelen die samen, maar ook los te boeken zijn. Voor kleuters: basispakket (blijft op school) bestaande uit een koffertje, prentenboek, pop Marieke, dekentje en muziek. Daarnaast op aanvraag een bezoek van Marieke aan de klas. Het koffertje kost € 60,00 en een schoolbezoek van Marieke aan de klas (30 minuten) kost €50,00 euro.
  1. Voor de leerlingen van de groepen 3-5 is een interactieve voorstelling gemaakt. Via onderstaande deze link kunt u een promo bekijken over de voorstelling. De interactieve voorstelling kan gespeeld worden in een speellokaal bij u op school (maximaal 35 leerlingen per voorstelling). Bij meerdere voorstellingen per dag brengen wij voor 1 voorstelling € 450,00, voor 2 voorstellingen € 600,00 en voor 3 voorstellingen € 750,00 in rekening. Let op de speciale aanbieding hieronder!
  1. Voor de leerlingen van de groepen 6-8 is een babbelpot gemaakt met leuke vragen om met elkaar in gesprek te gaan. Op aanvraag kan een bezoek van Marieke aan de klas gepland worden. De babbelpot kost € 20,00 en een schoolbezoek van Marieke aan de klas (30 minuten) kost €50,00

 

Speciale aanbieding!

Door de subsidieregeling Inwonersinitiatieven gemeente Apeldoorn kunnen wij de eerste 10 scholen die voorstellingen boeken een eenmalige korting geven van 225,00 euro op het totaalbedrag van de voorstellingen.

Wilt u dit project voor de leerlingen van uw school boeken? Neem dan contact op met GIGANT/Cultuurwijzer via info@cultuurwijzerapeldoorn.nl