CULTUURTIPS VOOR THUIS & STRAKS IN DE KLAS

Het wil nog niet zo vlotten om de wereld virusvrij te krijgen. En we kijken allemaal zó uit naar de tijd dat we weer met en naast elkaar kunnen genieten van een mooie voorstelling en weer samen kunnen dansen en muziek maken.

 

Wij zijn ons ondertussen aan het voorbereiden op de tijd na de lockdown. Zo hopen we dit jaar van start te kunnen gaan met een nieuwe periode van Cultuureducatie met Kwaliteit én zijn we er op voorbereid direct te kunnen starten wanneer programma’s toch op korte termijn door kunnen gaan. Kortom: We staan samen met de culturele partners in de startblokken om jullie te voorzien van inspirerende en bevrijdende kunstprogramma’s. We hopen ze gauw te kunnen uitrollen. Nog even volhouden!

 

Maar het is nog niet zover, daarom hebben we voor de tussentijd tips verzameld van onze culturele partners. Leuk voor je leerlingen thuis, maar ook in de klas, als straks de scholen weer open gaan!

 

Er zijn bijdragen van Paleis het Loo, CODA, Kwatta, De Toonwerkplaats, 123 Zing en nog veel meer. Je leest de tips hier!

 

 

Team Cultuurwijzer Apeldoorn