Staking in het onderwijs: 2 extra kinderfilms bij Gigant

Het is u vast niet ontgaan, de landelijke staking in het onderwijs op vrijdag 15 maart a.s. Zoekt u nog naar een leuke invulling van deze dag met uw kinderen of kleinkinderen? Speciaal voor de allerkleinsten draaien er in Gigant 2 extra kindervoorstellingen in de ochtend: Waar is Knoester? En Meester Kikker.

 

Waar is Knoester? (4+) 10:15 uur
In deze familiefilm volgen we dit keer de belevenissen van Junior en het pratende takje Knoester in de grote stad. Junior vindt de verhuizing naar de grote stad helemaal niet leuk, maar gelukkig is Knoester met zijn grote liefde Berkelientje meegekomen. De stadskinderen doen vervelend en tot overmaat van ramp raakt Junior Knoester kwijt. Maar als hij bij zijn zoektocht naar Knoester op straat een baby vindt, is dat het begin van een prachtig avontuur en nieuw geluk.

Meester Kikker (6+) 10:00 uur
Eenalledaagse klas met heel gewone kinderen en een doodgewone meester. Of tochniet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans (JeroenSpitzenberger) staat op zijn kop als blijkt dat hij soms spontaan in een kikkerverandert. Sita en Wouter doen er alles aan om haar lievelingsmeester tebeschermen, vooral tegen de strenge schooldirecteur Stork, die Meester Franshet liefst ziet vertrekken. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon.